Tuotteen palautus

Tuotteen palautuksesta on aina ilmoitettava erikseen sähköpostitse (puoti@tervajahoyhen.fi) ennen tuotteen palautusta. Huomioithan, että emme hyväksy palautuksia, joista ei ole ilmoitettu meille ennakkoon. Pelkkä tavaran palauttaminen tai noutamatta jättäminen postista ilman erillistä peruuttamista/palauttamista koskevaa ilmoitusta ei riitä.

Tuotteiden palautusoikeus on 14 vrk ostohetkestä. Palautettavan tuotteen on oltava täysin käyttämätön ja myyntikelpoinen sekä pakattuna alkuperäiseen pakkaukseensa. Myös alkuperäiset hintalaput ja mahdolliset tuoteselosteet tulee olla tuotteessa kiinni. Huomioithan, että palautusoikeus ei koske ale-tuotteita, elintarvikkeita eikä tilaustuotteita, ellei niissä ole jotakin vikaa. Lähetyskulut jäävät asiakkaan maksettaviksi. Myymälästä noudetut tuotteet palautetaan suoraan myymälään.

Reklamointi

Mikäli tuotteessa on valmistusvirhe tai muu ongelma, ota tuotteesta kuvat ja lähetä meille sähköpostiin viimeistään kaksi vuorokautta lähetyksen vastaanottamisesta. Kerro haluatko hyvityksen, palauttaa tai vaihtaa tuotteen.

Mikäli paketti on vioittunut kuljetuksen aikana, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio noutopisteeseen ja otettava kuvat rikkoutuneesta paketista sekä tavaroista.