Tietosuoja- ja rekisteriseloste 25.5.2018

Rekisterinpitäjä

Sisustus Terva ja Höyhen

Tiina Hovi-Pekkanen

Ristikankaankatu 26

53600 Lappeenranta

+358 400 771140

tiina@tervajahoyhen.fi

Y- tunnus: 2399154-3

Rekisterin nimi

Sisustus Terva ja Höyhenen asiakasrekisteri

Rekisterin sisältämät tiedot

Asiakasrekisteriin voidaan tallentaa asiakkaan etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa, sähköpostiosoite, puhelinnumero, asioidessa käytetty kieli, asioidessa käytetty valuutta.

Voit asioida Sisustus Terva ja Höyhenen verkkokaupassa myös ilman rekisteröitymistä, mutta jotta voimme käsitellä tilauksesi, tallennamme kuitenkin henkilötietosi.

Lisäksi verkkokaupan tilaustietoihin tallennetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat tiedot, kuten tilauksen tuotesisältö, maksutapa ja toimitustapa.

Käyttämällä sivustoamme, vahvistat hyväksyväsi sivustomme tietosuoja- ja evästeperiaatteet.

Rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietoja käytetään Sisustus Terva ja Höyhenen asiakassuhteiden hoitamiseen (mm. asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely, kadonneiden pakettien seuranta, markkinointiviestintä). Rekisteriä voidaan käyttää myös Sisustus Terva ja Höyhenen toiminnan kehittämiseen. Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.

Tietojen suojaus, säilytys ja luovutus

Rekisteri sijaitsee suojatulla palvelimella, jonka tietoihin pääsee käsiksi vain käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi. Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.

Emme koskaan luovuta tietojasi kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksessa. Verkkokauppamme toiminnan mahdollistamiseksi luovutamme henkilötietoja logistiikka- ja maksupalveluasioiden yhteistyökumppaneille.

Asiakkaan oikeudet

Asiakkaana sinulla on seuraavat oikeudet omiin tietoihisi:

  • Tarkistusoikeus
  • Oikaisuoikeus
  • Oikeus peruuttaa suostumus
  • Poisto-oikeus